1, Istoria noastră

China-bază Taizhou Foreign Trade Co, Ltd a fost aprobat de către Ministerul Comerțului Exterior și Cooperării Economice din Republica Populară Chineză și Guvernul Provincial Zhejiang în 2000. A fost transformat într-o societate cu răspundere limitată de Taizhou Native Animal Products Import și Export Corporation. Este o întreprindere municipală de comerț exterior, sub supravegherea Biroului de Comerț Exterior din Taizhou. Compania este cea mai mare și cuprinzătoare companie locală de comerț exterior din Taizhou și joacă un rol important în industria comerțului exterior din Taizhou.

Activitatea principală a companiei noastre este compusă din cadouri artistice și artizanale, auto-export de produse din plastic și import de agenți de metale prețioase. De asemenea, avem o echipă de profesioniști profesioniști, profesioniști, cu experiență și de înaltă calitate. Prin eforturile noastre, compania a stabilit relații comerciale cu peste 20 de țări și regiuni din lume în ultimii optsprezece ani. Scara noastră de afaceri sa extins continuu. Volumul total al importurilor și exporturilor noastre în 2004 este de aproape 100 de milioane de dolari și a fost listat printre primele 500 de întreprinderi din țară cu cel mai mare volum de import și export. De asemenea, ne-a fost acordat cel mai înalt nivel de credit bancar timp de cinci ani consecutivi. Am făcut un remarcabil tribut la construcția economică și dezvoltarea orașului Taizhou.


2, Produsul nostru


China-bază Taizhou Foreign Trade Co, Ltd Produsele includ următoarele:

(1) ornamente de iluminat de Crăciun

(2) Crăciun de iluminat ornamente suspendate

(3) Meșteșuguri și cadouri din lemn

(4) produse derivate de Crăciun / produse periferice.

Noi, în principal, pentru a oferi oamenilor ornamente diferite,, avem multe produse de decor diferite, Avem mai mult de 15 de ani de proiectare și de experiență de producție pentru a se asigura că fiecare produs poate satisface clientul.


3, Aplicație produs

Produsul este potrivit pentru toate tipurile de scene și locații. Poate fi folosit ca decor pentru a stinge atmosfera. Indiferent dacă este folosit ca decor de festival sau atmosferă de acasă, barurile KTV, cafenelele, sălile de agrement, librăriile, recuzita fotografică etc. sunt toate pandantive decorative bune. Perfect pentru afișare, organizare, decorare sau diving cadou.

Decorurile de Crăciun plasate acasă sau la masă vor adăuga atmosfera de Crăciun, nu numai să aducă felicitări festive, ci și să decoreze o casă caldă.

图片3


4, certificatul nostru

5, Echipamente de producție

6, Piata productiei

Avem clienți de pe piața de dincolo de ocean. Vânzătorii noștri pot vorbi engleza fluentă pentru o bună comunicare. Principala noastră piață de vânzări:

Europa 60.00%

Asia 20.00%

SUA 10.00%

Altele 10.00%


7, Serviciul nostru

(1) În plus față de produsele noastre mucegai existent, China-bază Taizhou Foreign Trade Co, Ltd poate produce, de asemenea, produse în conformitate cu draw's clienți sau mostre.

(2) Fiecare bucată de produs, fiecare procedeu de producție, este inspectată și controlată înainte de ambalarea mărfurilor în cutii de export. Ne asigurăm că toate produsele expediate sunt de bună calitate.

(3) OEM & ODM sunt acceptate.

(4) Feekback în decurs de 24 de ore