Decoratiuni pentru petreceri din lemn de lumanari

• Aprindeți o lumânare și bucurați-vă de timp în liniște.
• Combinația dintre natură și modă.
• Deduceți atitudine de înaltă calitate față de viață.

Detalii produs

1. introducerea produsului

Creează o colecție de decor atractivă pentru interiorul tău, cu includerea acestui obiecte de set pentru petrecerile din lumânări din lemn.

Indiferent dacă este un festival important sau un timp de pace, puteți aprinde o lumânare și să vă bucurați de timp în liniște.
Combinația dintre natură și modă , Adăugați o culoare naturală și frumoasă oamenilor ocupați , Decorați o casă caldă, adăugați o delicatesă și modă vieții , Deduceți atitudine de înaltă calitate față de viață.

2. parametrul produsului (specificația) 产品 参数

Material:

Lemn

MOQ:

Eco-friendly

Caracteristică:

Decor

Funcţie:

T / T deposit Depunere de 30% , 70% Lucrare de încărcare

Plată:3. Detalii despre producție
4. Calificarea produsului


5. Livrare, livrare și servire
(1) Toate produsele noastre sunt fabricate din cele mai bune materiale.
(2) Fiecare produs, fiecare producție, procedură este inspectată și controlată înainte de ambalarea mărfurilor în cutie de export. Ne asigurăm că fiecare produs livrat este de bună calitate.
(3) Ambalarea poate fi foarte sigură.
(4) Materie primă de înaltă calitate, aspect estetic.
(5) Orice articol vă interesează, vă rugăm să ne informați cât mai repede. Promitem să oferim cel mai bun serviciu pentru dvs.


6.FAQ

(1) Cât timp durează produsul?
Suma generală este de 35-40 de zile.
(2) Pot primi probe?
Dacă aveți nevoie de eșantioane, vă putem face conform solicitării dvs.. Exemplarele sunt taxate, dar puteți deduce direct după plasarea comenzii.
(3) De ce percepeți taxa pentru eșantion?
Avem nevoie să comandăm materialul pentru proiectele dvs. personalizate. Odată ce plătiți taxa pentru eșantion, înseamnă că avem contractul cu dvs.. Ne vom asuma responsabilitatea pentru eșantioanele dvs. până când nu sunteți mulțumit.
(4) Probă de furnizare sau nu? Și câte zile?
cu siguranță, am dori să oferim eșantion. Timpul de plumb este în jur de 7-10 zile.
(5) Cum să rezolvi problemele de calitate după vânzare?
Faceți fotografii ale problemelor și trimiteți-ne după ce confirmăm problemele, vom face o soluție satisfăcută pentru dvs.


7.Despre noi

China-bază Taizhou Comerț Exterior Co., Ltd.
Compania noastră a conceput o serie de noi cadouri și decorațiuni din lemn, care au creat o eficiență economică foarte ridicată, au stabilit o imagine corporativă bună, au câștigat o reputație excelentă și au extins foarte mult credibilitatea și popularitatea companiei!
Compania noastră a stabilit o relație de cooperare pe termen lung cu multe fabrici, cu o forță puternică a echipei și cu un domeniu de activitate extins. Compania implementează strategia de dezvoltare a punctului de plecare ridicat, a obiectivului ridicat, a eficienței ridicate și a vitezei mari. Dă un joc activ avantajelor echipei, orientate către piață și exportă în mod constant produse în conformitate cu cererea pieței.
Toți colegii companiei respectă principiul „primul client, reputația întâi” și servesc clienții din toată inima. Bine ați venit prieteni din toate punctele de viață pentru a contacta compania noastră și pentru a crea strălucire împreună!

Hot Tags: Decoratiuni pentru petreceri din lemn de sfeșnice, China, producători, personalizate, realizate în China

Anchetă

You Might Also Like