Cadouri de Crăciun Decorațiuni pentru casă

• Un design simplu rafinat arată un stil extraordinar.
• Aspect simplu și elegant.
• Sfeșnicul dulapului și rafinat.

Detalii produs

Lumânări de lemn de Crăciun

1. introducerea produsului

Acest suport pentru lumânări de Crăciun este sigur că va oferi decorului casei acel factor „wow” și va aduce spiritul Crăciunului în casa ta.

Sfeșnicul dulapului și puterea rafinată, legată și elegantă a lumânărilor, vă oferă vitalitatea unei zile. Lumânarea simplă, elementul de Crăciun al caracterului individual legat, prezintă o natură clară de vânt nou, aduc un pic de suflare naturală vieții.

Adăugați această notă magică casei dvs., suporturile pentru lumânări de Crăciun se potrivesc perfect cu orice stil de decor pentru casă, de la tradițional la modern și orice este în măsură pentru bar, acasă, vitrină, decorațiuni pentru petreceri, decor de Crăciun, cadouri de Crăciun.

2. parametrul produsului (specificația)

Material:

Lemn

Caracteristică:

Eco-friendly

Funcţie:

Decor

Plată:

T / T deposit Depunere de 30% , 70% Lucrare de încărcare

3. Detalii despre producție201901211056058

Lumânări de lemn de Crăciun

Lumânări de lemn de Crăciun

4. Procesul produsului

20190330104058_ 副本

5. Livrare, expediere și servire

(1) Vânzările noastre sunt disponibile aproape 24 de ore online, oferind cele mai bune servicii înainte de vânzare și post-vânzare.

(2) Primul nostru, în principiu, al clientului.

(3) păstrăm fiecare client pentru cooperare de lungă durată în afaceri. Considerăm toată lumea drept VIP-ul nostru, indiferent de comenzile mici sau mari.

(4) Deținem metode de ambalare perfecte și sigure, de la proiectare până la livrare! Echipamentele complexe avansate asigură o calitate bună și un preț competitiv

(5) Taxă pentru eșantion va fi rambursată atunci când efectuați o comandă;

6. Întrebări frecvente

(1) De ce să ne alegem?

Vă răspundem la întrebările și e-mailurile dvs. în termen de 24 de ore lucrătoare.

(2) Cum garantezi calitatea produselor?

Avem un grup și sistem QC puternice, controlează întotdeauna calitatea și detaliile fiecărei piese. Încercați tot posibilul să vă asigurați că toate articolele sunt bine și în siguranță pentru clienții noștri.

(3) Care este timpul de eșantion?

Timpul de eșantion este de aproximativ 7-10 zile.

(4) Cum expediați mărfurile și cât durează?

Livrăm de obicei prin DHL, UPS, FEDEX.

(5) Care este termenul de livrare?

Suma generală este de 35-40 de zile.

7. Despre noi

Fondată în anul 2000, baza Taizhou, China Trade Co., Ltd., bazată pe China, specializată într-o varietate de meșteșuguri și cadouri. Principalele noastre produse sunt decorațiuni și cadouri de Crăciun, decorațiuni pentru acasă, decorațiuni exterioare și așa mai departe.

Ne-am angajat să creăm articole de sezon uimitoare pentru a decora sărbătorile clienților. Ca furnizor pe termen lung pentru marile magazine, supermarketuri și comercianți cu amănuntul din Europa și America de Sud, avem o experiență de 19 ani în ceea ce privește cadourile de Crăciun și suntem la curent cu prim-planul Crăciunului. moda, ceea ce ne face un furnizor competitiv pentru clienții din întreaga lume.

Tot timpul, ne dedicăm inovației independente, supravegherii stricte a calității și managementului. Vă oferim mereu produse de calitate, servicii atentă și atitudine minuțioasă.

Hot Tags: Cadouri de Crăciun Decorațiuni de casă pentru suport de lumânări, China, producători, personalizate, realizate în China

Anchetă

You Might Also Like