Un masterstroke de Craciun pentru branduri internationale pe piata chineza

- Mar 13, 2019-


图片1

(一) Creați scene cu activități tematice

În cadrul "erupțiilor oculare" orientate spre piață, brandurile majore creează efecte de afișare a magazinului cu viziune magnifică și culori, folosind un model de afaceri tematic distinct și planificând diverse activități tematice pentru a atrage consumatorii și pentru a spori atenția și competitivitatea. Tema activității este o generalizare ridicată a conținutului activității, prin care scopul, ideea și scopul activității pot fi exprimate pentru a crea un complot atrăgător și infecțios și o concepție artistică, astfel încât să lase o impresie profundă asupra participanților. Prin urmare, designul scenei și activitățile tematice sunt din ce în ce mai multe atenții din partea companiilor. La 21 noiembrie 2017, Tiffany & Co., ceremonia de iluminat de Crăciun a Tiffany, a părăsit orașul ei natal din New York pentru prima dată și a venit la magazinul Tiffany din Hong Kong, China. Tradiția mărcii de Crăciun de 180 de ani a fost moștenită și a debarcat pentru prima dată în China.

图片2

(二) Personalizarea produsului este nouă și unică, care declanșează partajarea socială

Crăciunul de marketing al personalizării produselor de festivități nu este neobișnuit, dar industria este foarte bucuroasă să folosească o modalitate. Ca jucărie britanică de jucării Gary. "Jucăriile care vând miracole în fiecare Crăciun sunt cele mai recente modele cu un stil unic", spune grantul. În special în mediul social media actual, designul rafinat al produselor nu numai că poate stimula consumul, ci și consumatorii, împărtășindu-se unul cu celălalt și declanșând o comunicare secundară. De exemplu, designul Coca-Cola de Crăciun în 2016 a depășit cercul prieteni cu o lună în avans.Simple și inteligente Setări, centura obișnuită de ambalare într-o floare, consumatorii ușor trageți, va deveni un cadou "cadou", pentru miso de vacanță adăugat câteva minute de relaxat și nu rupe sentimentele unice de prietenie .

Din 1997, starbucks a introdus cupe de vacanță pentru a reprezenta schimbările festivalului li, iar ceștile de hârtie roșii care trebuie făcute în fiecare Crăciun au fost ținute în palma mâinilor oamenilor timp de 20 de ani. Cupa roșie de hârtie este ca o reclamă care curge , care stimulează recunoașterea oamenilor de atmosfera caldă a festivalului. Cupa roșie de Crăciun 2017 continuă stilul de design al cupei de Crăciun, iar consumatorii pot găsi o inimă la îndemână. Potrivit publicității oficiale a starbucks, "te duce prin acele momente frumoase de Crăciun, găsește dragostea din inimă și ne trezește inimile, cele mai prețuite persoane și momente. Cu îngrijirea emoțională ca temă principală, atinge partea cea mai moale din inimile oamenilor, făcând astfel consumatorilor o puternică identificare psihologică cu starbucks și împărtășind sentimentele lor pe valori și subiecte prin intermediul social media, astfel încât să influențeze și să inspire mai mulți oameni.

Nu numai că, Starbucks a jucat, de asemenea, un lanț scăzut.Had la moda de brand Anna Sui (Anna Sui) și producătorii de sticlă de vid S bine, mari 阝 hit magazine din China, pentru prima dată a introdus două cupa exclusiv personalizate de vid.În 2017, starbucks a colaborat cu Swarovski pentru lansarea unei versiuni personalizate de Craciun cu elemente de cristal swarovski.Nu este de mirare că unii spun că ceea ce beau în Starbucks nu este cafeaua, ci sensul "ritual" de a face fotografii și de a le trimite la momente. După declanșarea partajarea socială a oamenilor, aceasta va inspira mai mulți oameni să participe și va permite consumatorilor să înceapă comercializarea pe rețele sociale.


(三) KOL conduce difuzarea social media, stimularea marketingului de Crăciun Transmisia live este o modalitate foarte populară de comunicare socială în prezent. De la primul an de "difuzare în rețea în rețea" în 2016, difuzarea în timp real a rețelei a depășit timpul, spațiul, regiunea, adâncimea și înălțimea. Detonați și ușor de provocat rezonanța emoțională a utilizatorului și alte caracteristici, iubite de oameni. procesul de producere și difuzare a programelor simultan, împreună cu apariția și dezvoltarea evenimentelor. Activitatea - șlefuirea - se desfășoară pe platforma live-streaming pentru a ajuta întreprinderile să-și sporească vânzările sau să crească gradul de conștientizare a brandului. Proprietarii mărcii au început să realizeze valoarea mare a transmisiilor în direct, ceea ce reprezintă un loc nou de distractiv. Când Festivalul de Crăciun întâlnește mediile de difuzare live în direct, proprietarii de mărci au făcut o nouă încercare. În 2016, L'Ocitane din Franța a ales platforma de difuzare live Tmall, printre care "cadourile de Crăciun ale lui xue zhiqian" au avut mai mult de 5,41 milioane de transmisiuni în direct. Marketingul pe viață este inseparabil de publicitatea timpurie a mărcii și de descrierea directă a interacțiunii. , ou shudan a invitat la moda KOL, cum ar fi fericirea xiaoshu și iLady youjia pictorial pentru a face o previzualizare a difuzării live pe weibo și a lansat degetul mare, a comentat oferirea de ploi roșii și alte activități interactive cu premii în timpul perioadei de difuzare live. suma de interacțiune. În plus, o shudan a lansat, de asemenea, 12 produse juhuasuan pentru această transmisiune în direct, astfel încât puterea difuzării de Crăciun a căzut într-adevăr pe vânzări. (四) Publicitate · viziune precisă în idei ingenioasePublicitatea este transmiterea unui concept, rolul său fiind acela de a obține o valoare economică pentru agenții de publicitate. Întreprinderile folosesc atributul publicitar pentru a trezi atenția oamenilor asupra unor spoturi sociale fierbinți, astfel încât să rezoneze cu ei și de a-și îmbunătăți vizibilitatea și influența. Designul publicitar și cultura socială sunt integrate una cu cealaltă. Publicitatea prin spoturi sociale poate îmbunătăți imaginea și popularitatea întreprinderilor, care a devenit o armă câștigătoare urmărită și imitată de multe întreprinderi. Spre deosebire de alte evenimente împrumutate - evenimentele - festivalurile au date fixe, ceea ce înseamnă că sunt mai previzibile. marca poate avea suficient timp pentru a continua creativitatea aspectului marketingului publicitar și desfășurarea acestuia.