Craciun vamale ----- Partea unu

- May 06, 2019-

Craciun

Petrecere de Craciun:

Programul de Crăciun esențial, are tip de familie, tip prieten, iubitor de tip tot felul de melodii PARTY.A timp bun pentru prietenie, afecțiune și petreceri dragoste. Purtați o pălărie de Crăciun, cântând cântece de Crăciun, spuneți tuturor dorințele de Crăciun.

shutterstock_154677038

Cina de Craciun:

Crăciunul ca o mare sărbătoare a sărbătorii, nu poate fi mai puțin delicioase delicious food.The Crăciun Turcia cina este exemplul principal al cursului, în trecut, oamenii pot folosi cuptorul cu microunde pentru a face propriile lor, acum oamenii petrec o mulțime de sărbători în restaurant, afacerile vor profita, de asemenea, de ocazia de a face bani de la clienți, desigur, există multe alimente de Crăciun, turtă dulce, bomboane și așa mai departe.

Pălărie de Crăciun:

Este o pălărie roșie, se spune că, în plus față de dormit liniștit și puțin cald noaptea, veți găsi, de asemenea, un pic mai multe cadouri de la cei dragi în pălărie a doua zi. În noaptea de carnaval este protagonistul jocul, indiferent dacă mergi în colțul ăsta, vei vedea tot felul de pălării roșii, niște pălărie strălucitoare, niște aur strălucitor.

16998001

Crăciun șosete:

mai devreme este o pereche de șosete roșii, cel mai mult poate, deoarece șosetele de Crăciun urmează să fie folosite pentru a împacheta cadouri, lucrurile preferate pentru copii, noaptea le vor atarna șosetele pe pat, așteptând dimineața următoare pentru a primi cadouri. o mașină pentru Crăciun? Atunci ar fi bine să-l rog să scrie un cec și să-l pună în șosete.