Crăciun ghid de marketing

- Jun 15, 2019-

Crăciun ghid de marketing

"Dacă familia dvs. deschide cadouri în ajunul Crăciunului sau a zilei de Crăciun, veți imbraca ciorapi pe pomul de Crăciun, dacă este așa, cu ce vă veți umple? aceste întrebări dezvăluie modul în care o persoană sau o familie va sărbători Crăciunul. În luna decembrie, puteți începe campania dvs. de marketing oferind clienților dvs. un ghid pentru sărbătorirea Crăciunului și ajutându-i să petreacă o vacanță distractivă într-un mod nou.

Să presupunem că magazinul tău special pentru vegetarieni oferă o gamă largă de produse, așa că poți scrie un "ghid" vegetarian "de Crăciun", poate conține tot felul de cruzime față de animale și nu prin exploatare sau produse fabricate, inclusiv decorațiuni, ambalaje cadou, , etc, pentru acest tip de consumatori economisesc o mulțime de timp de căutare a produsului.

Crearea unui ghid de sărbători de Crăciun (care poate fi încorporat în produsul dvs.) pentru a vă ajuta publicul să aibă un Crăciun extraordinar nu creează numai sens pentru publicul dvs., ci generează și venituri pentru dvs.