Cumpărături de Crăciun în Germania

- Mar 22, 2019-

main-qimg-0dc913e93024f0b7d0adb0e3c71e81bf

Mai jos sunt prezentate câteva articole comune și cele mai populare pe care le-ați putea aștepta să le găsiți în orice piață de Crăciun din Germania. Fiecare piramidă de Crăciun este făcută manual din lemn. Lama ventilatorului

se învârte în căldura lumanilor arse. Originea acestei piramide de Crăciun se întoarce tot drumul. Au legat mai multe bastoane de lemn împreună și le-au decorat. Acesta este acest precursor al pomului de Crăciun și a acestor piramide fantastice de astăzi. În biserici, piramidele de Crăciun au devenit o parte a decoratiunilor de Crăciun în secolul al XX-lea. Prăjitorul de nuci a fost dezvoltat pentru prima oară în jurul anului 1870. Răzuitorul neagră, convențional, este probabil cel mai fierbinte și popular cadou din piața germană de Crăciun.

main-qimg-4a409ba6859e7236c40f84a0e60645f3

Spargatorii de nuci au un trecut lung si foarte intrigant. Pădurea din Turingia a fost odată locuită de meșteri cu o înaltă calificare, care au făcut ustensile, cu lemn din pădurea locală. Fiind artiști,

artizanii credeau că nu este suficient ca acest ustensil să facă o treabă, ar arăta să fie frumos. Frecvent Spărgătorii de castraveți au fost făcuți din tabloul guvernului, în special regii, soldații împreună cu jandarmii, erau obișnuiți să-și batjocorească conducătorii și să-și exprime protestul împotriva lor. Primul fumător a fost dezvoltat în jurul anului 1850 în Heidelberg, aproape de Seiffen. Mai târziu, fumătorii sau Raeuchermnnchen, așa cum sunt numiți în limba germană, au fost fabricați în mod tradițional în munții Erzgebirge.

main-qimg-46677d89e3a3d72e26bbddc0a79478ae

Tradiția spune că tămâia pe care au ars-o îi amintește acestui proprietar acestui tămâie acești trei înțelepți

adus în Isus în ziua de Bobotee, 6 ianuarie. Un con de tămâie este așezat în interior, aprins, împreună cu acest fumător care fumează din gură sau, uneori, dintr-un șemineu sau oală de gătit. Îngrijit cu atenție din lemn, împreună cu mâna delicată. Fiecare piesă este o capodoperă. Crearea acestei casete muzicale se întoarce în secolul al XVIII-lea. La început, a fost o jucărie simplă, care a fost întoarsă cu mâna împreună cu sunet destul de lemn. În jurul anilor 30, Music Box sa dezvoltat în ceea ce este astăzi. În interiorul fiecărei casete de muzică este un set delicat de mecanici de ceasornic, capabil să cânte melodii de Crăciun. Cutii muzicale au în mod obișnuit diferite desene care prezintă o gamă largă de teme, cum ar fi îngeri, această poveste sfântă, scene de naștere, scene în activitatea de zi cu zi și motive de basm. Lumânările joacă un rol major în evocarea adevăratului spirit al Crăciunului.