Obiceiuri germane de Crăciun

- Aug 27, 2019-

Obiceiuri germane de Crăciun


(1) Agitația pieței de Crăciun: Chiar și la sfârșitul vârstei medii, oamenii s-au deplasat pe piețele de Crăciun în jurul vremii Crăciunului. Numai, în loc să meargă acolo pentru vin mulat, oamenii cumpără mâncare pentru sezonul rece. artizani, producători de jucării și bucătarii de patiserie au avut voie să-și vândă acolo produsele.


(2) Arborele care a măturat lumea: Ea și-a înfășurat ramurile în jurul darului copilului Hristos. Brâncile de Crăciun au fost la început păstrarea celor bogați. A fost doar pe măsură ce tot mai multe brad și stejar au fost plantate în sec. că din ce în ce mai multe familii au reușit să obțină un copac. Mai mult, acest obicei s-a răspândit în toată lumea din Germania.


(3) Cadou sacru: În ajunul Crăciunului, copiii așteaptă cu nerăbdare „Bescherung.” Cuvântul provine din cuvântul medieval german înalt beschern, care înseamnă „distribuție după zeu” (zuteilen von Gott). Fundalul acestui obicei este ideea că darul de Crăciun este un dar de la dumnezeu ca dar pentru Hristos, copilul lui Hristos.