Cum de a sparge situația actuală pe care consumatorul își poate permite să aștepte cadou pentru meserii?

- Apr 19, 2019-

Cum de a sparge situația actuală pe care consumatorul își poate permite să aștepte cadou pentru meserii?

În contextul concurenței din ce în ce mai acerbe pe piața artelor și meșteșugurilor, multe întreprinderi și întreprinderi utilizează energic promovarea prețurilor și alte modalități de a atrage atenția consumatorilor. Cu toate acestea, odată cu creșterea atenției consumatorilor asupra mărcii arte și meserii, este dificil de a câștiga inima consumatorilor pur și simplu prin prețul de promovare. Întreprinderea de cadouri ar trebui să ia cererea de consum ca centru, completează marketingul de marcă.

微信图片_20190401163912

Industria este acum "nici o promovare fără ordine" cerc vicios

În ceea ce privește produsele, consumatorii tind să acorde atenție și să aleagă produsele numai atunci când există cerere. Prin urmare, personalizarea și cerințele diversificate le permit consumatorilor să facă propriile alegeri. Între timp, concurența dintre numeroasele mărci de cadouri artizanale este destul de intensă, pentru a obține inima consumatorului, pentru a ridica un izbucnire de "război al prețurilor", a da dar compania să fie îndrăgită de a face acest lucru. Consumatorii sunt buni la perceperea situației militare. Odată ce concurența viciară dintre întreprinderile de cadouri devine din ce în ce mai frecventă și modul de marketing al activităților promoționale continue, consumatorii sunt mai dispuși să dețină banii în mâinile lor și să aștepte cea mai bună oportunitate de a vinde. Prin urmare, industria cadourilor este adesea ușor de se încadrează în cercul vicios "fără promovare, fără comandă".

微信图片_201904090950084

Întreprinderile trebuie să acorde o atenție suficientă promovării

Scopul promovării este de a promova vânzările, nu de a le înlocui complet. Unele întreprinderi pentru activități promoționale ca un canal important pentru a realiza vânzări, mărimea vânzărilor unei activități promoționale pentru a vedea prea importante, de fapt, este un fel de neînțelegere. înțelegerea incorectă, se formează adesea două extreme. O extremă este faptul că promovarea este prea importantă, de fiecare dată când suntem pe deplin angajați să realizăm un efect senzațional și cel mai mare volum de vânzări. La celălalt capăt al spectrului sunt cei care consideră că promovarea costă prea mult și pur și simplu nu o face. Prin urmare, întreprinderile trebuie să acorde o atenție suficientă promovării, atât ca salvamar, dar, de asemenea, nu pot fi complet ignorate, altfel ar putea pierde un instrument eficient de piață.

微信图片_201904091114302

Dezvoltarea unei întreprinderi nu poate ignora interesele sale pe termen lung

Confruntat cu fenomenul pe care consumatorii își pot permite să aștepte din ce în ce mai mult, întreprinderile de cadouri nu sunt lipsite de strategii de coping mai bine. "Războiul prețurilor ascunse" al șefilor de cadouri nu favorizează vânzările de produse și construirea imaginii corporațiilor de marcă pe termen lung run.Prin urmare, întreprinderile de cadouri ar trebui să sară din ciclul de promovare, să pună mai mult accent pe calitatea produselor în sine și înființarea de întreprinderi de brand, produce produse de înaltă calitate, în conformitate cu cererea consumatorilor, numai în acest fel este propice pentru dezvoltarea de cadou întreprinderilor alegerea cea mai sensibilă.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru oficial: www.tzchina-base.com