Cum sa-ti decorezi camera la ocazia Craciunului (Partea Ⅰ)

- Mar 20, 2019-

Unele moduri pentru a vă decora Crăciunul:

1. Stele adventate - În mitologie, această stea reprezintă steaua din Betleem. Și poate lumina casele și le face pline de atmosfera de Crăciun.

微信图片_20190318093613

  2. Cununa de Crăciun - Există multe moduri de a face coroană de Crăciun. Și dimensiunile și materialul lor pot varia în funcție de nevoi diferite. Creează cu desăvârșire un punct de vedere rafinat.

A suspenda această coroană din Ajunul Crăciunului vă va proteja copiii de spiritele rele în Anul Nou.

20141128165052_TGjuL

3. Fairy lights -

Luminos și rece. De la palmieri până la trotuare, de la acoperișuri până la podea, lumina de Crăciun este peste tot, aprinzând inimile oamenilor cu speranță.

20150713153934_cLQkr

4. Panglici - Puteți face lumânări cu aceste panglici colorate. Puteți face, de asemenea, niște copaci colorați cu panglici și puteți face mărci X pentru a decora ușile dulapului sau ferestrele. Poți chiar să faci stele folosind panglici pe pereții tăi.
5. Bomboane de bomboane - Există o poveste în spatele folosirii acestor bastoane de bomboane. Oamenii își decorează copacii de Crăciun cu bastoane de bomboane din secole. Tradițional bastonul de bomboane este alb, cu benzi roșii și aromat cu menta, dar astăzi există o mare varietate de alte arome și culori disponibile pe piață, puteți alege orice. Puteți să le atârnați pe marginea ferestrelor sau pe pomul de Crăciun.

694304479

Puteți distruge aceste decorațiuni și puteți proiecta propria scenă de Crăciun pentru a vă face camera mai atractivă și mai festivă