Performanța lămpii cu înaltă tensiune LED și utilizarea condițiilor de mediu

- Nov 02, 2019-
1. Puterea de conducere profesională a LED-ului este adoptată pentru a face LED-ul să funcționeze mai stabil, o durată de viață mai lungă, un design de tensiune largă, pentru a evita deteriorarea puterii cauzate de înaltă tensiune și pentru a îmbunătăți factorul de siguranță.


2. Durată de viață lungă, durata de utilizare a LED-urilor poate ajunge la peste 50.000 de ore. De 5 până la 10 ori cantitatea altor surse de lumină.


Sursa de lumină 3.LED este extrem de eficientă și de economisire a energiei, cu o putere mică, economisind 80% din putere în comparație cu sursa de lumină tradițională cu aceeași iluminare și de 5-7 ori mai mare decât sursa de lumină tradițională cu aceeași putere, care este cea mai bună alegere pentru economisirea energiei.


4.LED este sigur și de încredere: putere mică, căldură scăzută, nu va provoca temperatura aspectului produsului este prea mare, provocând explozie de gaz.


5. Verde și ecologic: LED-ul este realizat din materiale non-toxice, spre deosebire de lămpile fluorescente, care sunt contaminate de mercur și alte metale grele.


Condiții de mediu aplicabile:

Este potrivit pentru foraj, platformă petrolieră, rafinărie de petrol, uzină chimică, depozit de petrol, navă și alte locuri inflamabile și explozive, instalații și construcții navale.