Analiza de piață a industriei de cadouri de Crăciun în China

- Apr 05, 2019-

1. Scala pieței: prin analiza scării de consum și a ritmului de creștere anuală a industriei cadourilor de Crăciun în ultimii cinci ani consecutivi, se apreciază potențialul pieței și creșterea industriei cadourilor de Crăciun, iar tendința de creștere scala de consum în următorii cinci ani este prevăzută.


2. Structura produsului: clasificați produsele din industria cadourilor de Crăciun din diferite unghiuri, dați scară și proporția consumului de diferite tipuri, grade diferite, regiuni diferite și diferite domenii de aplicare a cadourilor de Crăciun și investigați temeinic capacitatea pieței, caracteristicile cererii și principalele concurenți din diferite subdiviziuni de produse, care vor ajuta clienții să înțeleagă structura de produs a industriei de cadouri de Crăciun în ansamblu. Și cererea de pe piață a diferitelor produse subdivizate.


3. Distribuția pe piață: Analizați distribuția pe piață a industriei cadourilor de Crăciun din aspectele legate de distribuția și consumul geografic al clienților și efectuați cercetări aprofundate pe principalele piețe regionale cu o scară largă a consumului, inclusiv scara și proporția consumului, caracteristicile și cererea cererii în acest domeniu.


4. Cercetarea clienților: Prin împărțirea grupurilor de clienți de cadouri de Crăciun, sunt oferite scara de consum și proporția diferitelor grupuri de clienți pentru cadouri de Crăciun. În același timp, puterea de cumpărare, sensibilitatea prețurilor, preferința mărcii, canalele de cumpărare și frecvența de cumpărare a diferitelor grupuri de clienți pentru cadouri de Crăciun sunt investigate temeinic și sunt analizați factorii de îngrijorare și nevoile nesatisfăcute ale diferitelor grupuri de clienți pentru cadouri de Crăciun. De asemenea, previzionează scara de consum și tendința de creștere a cadourilor de Crăciun pentru diferite grupuri de clienți în următorii câțiva ani, ceea ce va ajuta producătorii de cadouri de Crăciun să înțeleagă starea cererii și tendința diverselor grupuri de clienți pentru cadouri de Crăciun.