Note pentru păstrarea meșteșugurilor din lemn

- Mar 30, 2019-

Articolele de artizanat din lemn sunt foarte populare în prezent, fie că sunt mici la un container cu stilou simplu, fie la un nivel de respect față de Buddha, atâta timp cât este făcut din lemn, pot fi favorizate de colecționari.

Cu toate acestea, nu este atâta timp cât meșteșugurile din lemn pot fi cumpărate acasă poate fi la ușurința de a splurge, meșteșugurile din lemn sunt, de asemenea, nevoie de dragostea fiecăruia, să nu spun, atâta timp cât achiziționarea poate fi plasat la va vandaliza, dacă nu plătiți atenția la cuvintele va reduce viața meșteșugurilor din lemn, de fapt, aceasta este, de asemenea, o chestiune de atenție.

timgNu se poate insola sub soare

cuvântul insolabil poate lăsa conținutul de umiditate care artizanat din lemn în sine conține se evaporă repede, un astfel de cuvânt se poate face artizanat devine mai uscat, doriți să păstrați artizanat umed, altfel foarte ușor de a lăsa acest tip de artizanat de lemn crack, arata foarte incomod.

t013679a5d09cdf99f4țineți meșteșugurile din lemn departe de sobă sau foc deschis și alte surse de foc.

După cum știm cu toții, punctul de topire a materialelor din lemn este încă foarte, foarte scăzut și nu trebuie plasat lângă focul uscat sau deschis, altfel este ușor de aprins.

u=1424592577,2792253652&fm=15&gp=0Nu pot pune meșteșugurile din lemn într-un mediu umed

meșteșugurile din lemn sunt în viață, mediul prea umed poate face ca meserii să fie în interiorul reproducerii biologice sau o mulțime de creștere a bacteriilor, deci este ușor să ducă la mucegaiul din lemn.

Dacă ne acordăm atenția la punctele de mai sus la plasarea meșteșugurilor din lemn, cred că meșteșugurile tale vor avea o viață lungă, indiferent cât de mult timp, pot fi încă luminoase ca noi.