Industria artelor și meșteșugurilor se perfecționează într-un ritm mai rapid

- Jun 09, 2019-

Industria artelor și meșteșugurilor se perfecționează într-un ritm mai rapid

În ultimii ani, cu piețele fierbinți de produse de protecție a mediului, vânzările de noi materiale de protecție a mediului sunt puternice. Numărul meșteșugurilor tradiționale de rășină a scăzut, meșteșugurile de fier, meșteșugurile din lemn au crescut treptat; Produs de Crăciun materialul este practic neschimbat, în plus față de unele costume de Crăciun, pălării din flanelete, materiale de pluș și alte materiale tradiționale în alte materiale de protecție a mediului, lămpi cu cai de rulare, imitații de felinare din piele de oaie folosesc în prezent mini-economizoare cu LED-uri sau LED-uri.

Dezvoltarea de canale noi și de a reduce presiunea de afaceri.Pentru a atrage clienții, extinde canalele de vânzări, întreprinderile introduce în mod continuu noi, cum ar fi în Europa de Nord și alte locuri pentru a dezvolta adecvate pentru caracteristicile vamale naționale de produse de Crăciun, tot felul de noi ornamente de Crăciun, Decoratiuni de Craciun in cantitati nordice prezinta, de asemenea, tendinta de crestere evidenta, toate tipurile de mere nou stil bule, accesorii de Craciun DIY si alte produse se vinde bine.

Eforturile de vânzări în rețea cresc, reduc presiunea inventarului. În scopul de a profita de oportunitatea și de a menține avantajul competitiv, companiile și-au sporit participarea la dublu unsprezece și 12-12 cumpărături prin intermediul internetului în ultimii ani și au lansat un stil fierbinte și produse noi online . Toate tipurile de fierărie mici și meșteșuguri din lemn au devenit populare online