Evoluția pomului de Crăciun

- Jan 18, 2019-

Se spune că pomul de Crăciun a apărut pentru prima dată în Festivalul Saturnia la mijlocul lunii decembrie în Roma antică. Mitropolitul german Nicholas a folosit banyanul pentru a se închina Sfântului Copil în secolul al VIII-lea. Mai târziu, germanii au folosit 24 decembrie ca festival al lui Adam și Eva și au plasat un "copac de parc" care simbolizează grădina Edenului acasă, agățându-se de cookie-urile care reprezintă tortul sfânt, simbolizând răscumpărarea.

Păcat; de asemenea, lumânări și bile pentru a simboliza pe Hristos. În secolul al XVI-lea, Reformatorul Martin Luther a proiectat un pom de Crăciun cu lumânări și bile în casa lui pentru o noapte de Crăciun înstelată.

În secolul al XVIII-lea, a început să fie popular printre credincioșii germani luterani. În secolul al XIX-lea, a devenit popular cu Germania și a devenit o tradiție profund înrădăcinată în Germania.

La începutul secolului al XIX-lea, pomul de Crăciun a fost transferat în Regatul Unit;

La mijlocul secolului al XIX-lea, Albert (soțul reginei Victoria, împăratul german) a fost promovat și popularizat. Pom de Crăciun victorian este decorat cu lumânări, dulciuri și produse de patiserie și este atârnat pe ramuri cu panglici și lanțuri de hârtie.

Începând cu secolul al 17-lea, pomul de Crăciun a fost adus în America de Nord de imigranți germani și a devenit popular în secolul al XIX-lea. Este, de asemenea, popular în Austria, Elveția, Polonia și Olanda.

În China și Japonia, pomul de Crăciun a fost introdus de misionari americani în secolele XIX și XX, decorați cu flori colorate de hârtie.