Decorațiuni din lemn cu stele LED pentru sărbători

• Stele cele mai drăguțe de zână.
• Decorațiunile stele atrăgătoare.
• Umple fiecare sală într-un minut.

Detalii produs

Decoratiuni cu stele din lemn nordic de Craciun

1. introducerea produsului

✮Fairy Twinkle Stars Cutest. Stelele frumoase și fragede arată la fel de bine dezactivate ca și când pornesc. Iar culoarea luminii este caldă, ceea ce te face să te simți ca în univers.

IthFără limitarea plug-in-ului Decorațiunile stelare care stau la vedere. Fiind acționat cu baterii, le puteți muta în casă oricând și oriunde doriți.

✮Defecte deosebite. Aceste lumini sunt excelente pentru a crea o atmosferă confortabilă, romantică sau fermecătoare. Umpleți fiecare cameră cu răutate în cel mai scurt timp.

✮Baterie funcționată, ajustați luminozitatea iluminatului prin cutia bateriei. Puteți să le duceți la casa prietenului dvs. și să decorați împreună. Stil pe un dulap de noptieră, o consolă pe hol sau folosiți în camera de zi ca o frumoasă alternativă la o lampă de masă tradițională.

Akes Îți face viața să te simți mai cald✮ Această lumină nu este numai valabilă pentru a fi deținută de Crăciun, ci și pentru multe scene din viață. Și toată lumea poate fi un designer bun la casa ta! Scufundați-vă într-o lume de minune festivă cu decorațiunile noastre.

2. parametrul produsului (specificația)

Material:

Lemn

Voltaj:

baterie

Caracteristică:

Eco-friendly

Funcţie:

Decor

Plată:

T / T deposit Depunere de 30% , 70% Lucrare de încărcare

3. Detalii despre producție

_20190121105051

Decoratiuni cu stele din lemn nordic de Craciun

_201901211050521

Decoratiuni cu stele din lemn nordic de Craciun

4. Procesul produsului

_20190330104058_5. Livrare, expediere și servire Cheapest_DHL_UPS_FedEx_EMS_worldwide_express_mail_services20127141249167

(1) vă poate oferi preț competitiv de înaltă calitate

(2) Am putea furniza produse în conformitate cu cerințele dumneavoastră. Bine ați venit clienților din întreaga lume să ne contacteze pentru mai multe informații!

(3) Serviciul post-vânzare furnizat. serviciul post-vânzare este necesar pentru o mai bună înțelegere pentru nevoile dvs. Menținem o preocupare strânsă

(4) Controlul strict al calității de către echipa profesională QC

(5) Dimensiuni diferite disponibile sau în funcție de cerințele clienților6. Întrebări frecvente

(1) Aveți servicii de proiectare? depositphotos_98701584-stoc-ilustrare-little-boy-întrebând-întrebaredepositphotos_98701584-stoc-ilustrare-little-boy-întrebând-întrebaredepositphotos_98701584-stoc-ilustrare-little-boy-întrebând-întrebare

Da, putem face noul design în funcție de nevoia dvs.

(2) De ce să ne alegem?

Mai mult de o sută de mii de articole pentru selecția dvs.

(3) Sunteți producător sau societate comercială?

Suntem companie.

(4) Compania noastră cum poate asigura calitatea produselor?

Avem o echipă profesională QC pentru a inspecta produsul.

(5) Produsele dvs. sunt conforme cu standardele noastre?

Da, produsele noastre pot trece testările după cum doriți.

7. Despre noi

Baza Taizhou, China Trade Co., Ltd., cu sediul în China, fabricarea capitalului „Taizhou”, suntem un exportator profesionist de produse artizanale, care s-a bazat pe politica de operare a companiei „supraviețuirea calității, reputația și dezvoltarea”, insista pe integritate, munca grea, inovatie si spiritul de lupta.

China-Base și-a dedicat, de asemenea, dezvoltarea unor produse din ce în ce mai bune, mai bune și mai bune, pentru a servi tot felul de clienți. Între timp, am dori să vă oferim produse de înaltă calitate și servicii perfecte sub filozofia noastră „Client în primul rând, Calitatea întâi, Contract onorat și servicii perfecte ”pentru a ne satisface clienții.Hot Tags: Decorațiuni din lemn cu stele LED pentru sărbători, China, producători, personalizați, realizate în China

Anchetă

You Might Also Like