China-bază Taizhou îmbrăcat pentru Crăciun

- Apr 27, 2019-

Crăciunul este un festival tradițional în Occident. Integrarea crescândă a culturilor chineze și occidentale a făcut ca acest festival să fie plin de caracteristici occidentale, care sunt treptat populare în China. Pentru că tânăra generație urmărește tendințele modei, Crăciunul devine din ce în ce mai important, iar pentru oamenii de afaceri capabili de afaceri, Crăciunul este o bună ocazie.

În ajunul Crăciunului, decorarea casei dvs. a devenit frumos. Oamenii de afaceri vor face scene minunate de Crăciun pentru a atrage mai mulți pasageri. Rolul comerțului exterior de bază din China este artistul de machiaj pentru Crăciun. În timp ce furnizează decorațiuni de iluminat de Crăciun și alte decorațiuni, se vor concentra, de asemenea, pe decorarea hotelurilor, a centrelor comerciale, a piețelor și așa mai departe.

微信图片_201904121451474

Suntem foarte mândri că vedeți tot felul de decorațiuni de Crăciun care ies din mâinile noastre. Acum suntem gata și pregătiți pentru decorațiile de Crăciun din 2019. Nu numai că vor fi frumoase decorațiuni de Crăciun, dar și elemente mai noi de Crăciun, care vor face Festivalul de Crăciun mai colorat, mai frumos și fermecător.