Tendințe de Crăciun

- May 04, 2019-

Calm si tacut.

Stelele sunt inspirația pentru acest basm poetic modern, cu decorațiunile sale de sărbătoare elaborate și simple, forme neobișnuite neobișnuite și finisaje captivante, oferind temei un aspect deosebit.

微信图片_20190429113447


Tonul total, de la culoarea roz deschis la culorile neutre, culorile pure și lămpile de aur rece sunt variate. Culorile, lumina de fundal, transparența, nuanțele neclare și marginile neclintite emite tonuri pastelate. Tonurile naturale, pe de altă parte, provin din materiale precum piatra, de-perla și hârtie.

微信图片_20190429114158

Modelarea generală - modernă, curată și elegantă, constituie una dintre principalele caracteristici ale realului

Lumea, stilul su, sticla rafinată poate evidenția efectul moale de relief, oglindă și oglindă dublă, și prin suprafața super netedă a luciului de înaltă luciu și a finisajului mat, aspectul de piatră, structura încrețitului, îndoit și îndoit și interacțiunea de înaltă calitate naturală hârtie, creați un fel de magie.

微信图片_20190429115140

Glamoros și unic

O petrecere plină de glitz, muzică futuristă, aspect strălucitor și teme de modă de Crăciun orbitoare. Culorile minunate și finisajele impresionante joacă un rol important în acest stil cu totul uimitor.