Potrivirea culorilor pentru Crăciun

- Apr 23, 2019-

Potrivirea culorilor pentru Crăciun

Vestanii iau rosu, verde și alb ca culori de Crăciun. Când vine Crăciunul, fiecare gospodărie va decora cu culori de Crăciun. Există flori de Crăciun și lumanari în roșu. Cel verde este pomul de Crăciun. Este decorarea principală a Crăciunului. Este decorat cu copaci veșnic verzi, cum ar fi brad și chiparos, care sunt în formă de turn. A fost atârnat cu lumini colorate, cadouri și flori de hârtie și aprins cu lumânări de Crăciun. Este Moș Crăciun, cea mai populară figură în activitățile de Crăciun, care este interesantă în contrast cu roșu și alb. În plus față de cele trei culori de Crăciun, aurul, argintul, albul și galbenul s-au dezvoltat treptat în culorile comune ale decorului de Crăciun. Aceste culori au patru puncte de atenție în colocare.

Roșu și verde simbolizează festivitatea.

20151016223439573957

Aur, un simbol al modei.

Aroma low-key și luxos se reflectă în culoarea aurie și modelul de trandafir. Și ornamente decorative de pom de Crăciun, pandantive sunt în principal placat cu aur, scânteie de aur pentru casa a adăugat o culoare strălucitoare nouă.

png

Albul și argintul simbolizează puritatea.

IMG_6418

Galben, un simbol al căldurii.

Lumina de lumină de Crăciun care strălucește, luminile decorative care clipește, pomul de Crăciun decorativ etc. Toate aceste decorațiuni de Crăciun colorate vă pot face să vă simțiți mai fericiți și mai fericiți când vă reîntâlniți cu familia și prietenii.

微信图片_201904121451474