Festivalul străin aduce prosperitate pieței interne a meșteșugurilor de Crăciun

- Apr 14, 2019-

微信图片_20190118145548

Roșu-verde ornamente din lemn de brad de Crăciun

Crăciunul a fost inițial un festival în țările occidentale, dar acum acest "festival străin" este, de asemenea, foarte popular în China. Cele mai multe dintre meșteșugurile de Crăciun produse inițial în China sunt vândute în străinătate. În ultimii ani, cererea pentru meserii de Crăciun în marile orașe din China crește, de asemenea, de la an la an.


微信图片_20190404105424

Crăciun în formă de lemn agățat Lumina de decorare

În Ajunul Crăciunului, indiferent dacă mergeți pe stradă sau în mall, puteți simți atmosfera puternică a festivalului. În Beijing, aproape toți copacii vor fi acoperite cu felinare colorate și panglici; toate tipurile de clădiri vor avea autocolante de Crăciun; în pătrat, va fi un pom de Crăciun plin de lumini colorate, panglici colorate, diverse meșteșuguri de Crăciun, un înger sau o stea deasupra; pe tejgheaua magazinului, vor fi pomi de Crăciun și Moș Crăciun.


微信图片_201904040949111

Lemn Tiered Snowflake Desktop Copac de Crăciun

Deși mulți oameni din China nu cunosc sensul religios al Crăciunului, mulți oameni sărbătoresc Crăciunul în diferite moduri. Mulți oameni schimbă cadouri de Crăciun, dețin părți sau merg la filme. Prin urmare, meșteșugurile de Crăciun sunt, de asemenea, foarte populare pe piața internă, "festivalul străin" a stimulat piața internă.