Sfaturi de potrivire pentru decoratiuni de Craciun

- Apr 25, 2019-

Crăciun fereastră

Forma de zăpadă - frumoase fulgi de zăpadă care cad din cer; o observare atentă a formei fiecărui cristal nu poate ajuta decât să minuneze abilitatea de modelare naturală.

微信图片_20190102132753

Felicitări de Crăciun

Cărțile de Crăciun sunt populare în Statele Unite și Europa. Ele sunt, de asemenea, privite ca o modalitate de a păstra prieteni apropiați și rude departe.Many familii aduce fotografie lor de familie anuală sau știri de familie cu cardul.

CIMG1526

ciorapi de Craciun

Este cel mai devreme înainte este o pereche de șosete roșii, size.Because șosete de Crăciun urmează să fie utilizate pentru a deține cadouri, deci este lucrurile preferate copilului, pe timp de noapte vor atarna lor șosete pe pat, de așteptare pentru a doua zi dimineață pentru a primi cadouri .

Crăciun inel

Îmbrăcămintea pe care țara de Vest a Crăciunului o atârnă între timp pe usa ușii de a folosi, de obicei folosesc frunze verde sau trestie de zahăr (argila de pin, ac de pin) și metalul argentat atinge clopotul aureat pentru a se potrivi cu panglica cu compoziția roșie. alb, galben și roșu, reprezintă MERRY CHRISTMAS, sau articolul X'mas Simple adornment, de asemenea, poate avea efectul principal care face punctul de finisare.

微信图片_201901021326513