Luați-vă în ajunul Crăciunului în diferite țări

- Apr 09, 2019-

25 decembrie a calendarului gregorian este ziua în care creștinii comemorează nașterea lui Isus Hristos, numită "Crăciunul". Crăciunul este o sărbătoare populară în Europa și în Statele Unite, și are, de asemenea, o mare influență în lume. Nu este doar un mare festival pentru credincioșii credincioși, ci și o sărbătoare mare pentru fiecare adunare de familie, oferindu-le reciproc artizanale de crăciun, jucării și alte daruri pentru a sărbători festivalul. În diferite țări, toate au propriile caracteristici de Crăciun.

countdown-calendar-candy-box-christmas42499180862

America : țara în sine este alcătuită din multe popoare, astfel încât situația americanilor care sărbătoresc Crăciunul este cea mai complicată. În timpul sezonului de Crăciun, americanii atârnă multe meșteșuguri de Crăciun, coroane de flori și alte decorațiuni de lux în afara ușilor lor. Imigranții din diferite țări respectă în continuare obiceiurile patriei lor.

Germania : Fiecare familie care crede în Isus va avea un pom de Crăciun, care a apărut pentru prima dată în Germania. Crăciunul are o mare accent pe tortul de Crăciun, dar și o mulțime de stiluri. În timpul festivalului, rudele și prietenii își vor da reciproc cadouri.

Italia : În ajunul Crăciunului, familiile se întâlnesc pentru o masă mare, iar la miezul nopții participă la Liturghia de Crăciun, apoi sunt vizite la rude și prieteni. Numai copiii și vârstnicii vor primi meserii de Crăciun, jucării, cadouri și alte cadouri. La Crăciun, copiii scriu poezii sau compoziții pentru a le mulțumi părinților pentru educația pe care au primit-o în cursul anului. După o masă mare, îmi voi scoate compoziția și o voi citi cu voce tare.

Suedia : Suedezii sunt foarte ospitalieri, mai ales în timpul Crăciunului. Fiecare familie, bogată sau săracă, salută prietenii. Chiar și străinii care nu se cunosc, pot mânca mâncarea de pe masă.