Ce aveți nevoie pentru a începe să faceți meșteșuguri de rășină

- Aug 11, 2019-

Ce aveți nevoie pentru a începe să faceți meșteșuguri de rășină

Aceasta depinde de tipul de „meșteșuguri” de rășină de care aveți în vedere. Doriți să faceți turnări adânci în matrițe sau să saturați o cârpă din fibră de sticlă pentru a realiza căști și alte „articole dure, dar ușoare”? Dacă da, doriți rășină de poliester și veți avea nevoie de rășină epoxidică sau de alte lucruri pentru a face suprafața care se întărește lângă aer să nu fie lipicioasă, sau veți avea nevoie de o rășină epoxidică modificată precum Easy Cast pentru care nu va fi la fel de greu pentru distribuții adânci.


Dacă doriți să faceți turnare superficială sau să acoperiți lucruri cu rășină, veți dori o rășină epoxidică sau o rășină de întărire UV (și va avea nevoie de o lampă UV pentru rășina de întărire UV).


Și veți avea nevoie de matrițe realizate din anumite materiale dacă doriți să utilizați oricare tip de matriță. Și ai nevoie de coloranți dacă vrei să le folosești și / sau lucruri pe care să le încorporezi sau să le amesteci în rășini, dacă vrei să faci aceste lucruri. De asemenea, veți avea nevoie de anumite tipuri de recipiente și bețișoare agitate pentru amestecarea rășinilor.